Montering og demontering | O.B.Wiik Services Skip to content

Montering og demontering

Rask, trygg og effektiv montering og demontering av duk- og stålhaller over hele landet. Vi har lang erfaring og kan håndtere alle typer prosjekter.

Monterings- og demonteringstjenester

Vi tilbyr landsdekkende tjenester for montering og demontering av alle typer duk-, stål- og konserthaller. Vi håndterer konstruksjon og demontering av ulike haller og bygg, og sikrer effektiv og rask utførelse.

Ekspertise og effektivitet

O.B.Wiik Services bringer omfattende erfaring til bordet, med dyktige fagfolk som er gode til å håndtere både enkle og komplekse byggeprosjekter. Vi sikrer rask og effektiv montering av duk-, plast- eller stålhaller for å møte dine spesifikke behov.

Sikkerhet og profesjonalitet

Våre sertifiserte ansatte prioriterer sikkerhet og kvalitet på byggeplassen. Vi fokuserer på detaljer, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din. Dere får trygghet i at monteringsprosessen blir håndtert med størst mulig omsorg.

Demontering og flytting av haller

I tillegg til demonteringstjenester legger vi til rette for flytting av haller over hele landet. Vår prosess er designet for å minimere materialtap og tilbyr en bærekraftig og kostnadseffektiv løsning for deres hall.

Miljøfordeler og tilpasning

Å flytte hallen din med O.B.Wiik Services sparer ikke bare kostnader og leveringstid, men gir også miljøfordeler ved å gjenbruke grunnstrukturen. Kunder benytter ofte denne muligheten til å forbedre hallene sine med ekstra funksjoner som isolasjon, ekstra dører eller forbedrede belysningssystemer for å imøtekomme voksende krav uten behov for en ny hall.

Noen spørsmål?

Fyll ut dette skjemaet, send oss en mail eller ring oss, så vil vi i O.B.Wiik Services hjelpe med å finne den beste løsningen for deg.

64 83 55 00
services@obwiik.no

Geir Aasen

geir.aasen@obwiik.no
64 83 55 00

Dukbytter, service og vedlikehold

Lars Klevan

lars.klevan@obwiik.no
+47 982 33 160

Dukbytte, service og vedlikehold