Dukbytte på eksisterende hall | O.B.Wiik Services Skip to content

Flytte hall

Trenger du å flytte hallen din fra et sted til et annet? Vi flytter haller raskt og enkelt.

Vi flytter alle typer plasthaller

Vi har lang erfaring med flytting av plasthaller, og vårt dyktige team har den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å håndtere ethvert oppdrag. Hos oss kan du være trygg på at din plasthall blir flyttet på en profesjonell og forsvarlig måte.

Vi setter sikkerheten først! Våre ansatte tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre at din plasthall blir riktig demontert, transportert og montert opp igjen på den nye lokasjonen. Vi sørger også for å beskytte hallen mot skader under hele prosessen.

Skreddersydde løsninger til ditt behov

Når en hall skal flyttes er det viktig å få jobben gjort raskt og effektivt. Vårt team jobber hardt for å minimere nedetid og sørger for at din plasthall er klar til bruk så snart som mulig etter flyttingen.

Det legges stor vekt på kvalitetssikring og sikkerhet under hele prosessen. Vi bruker kun toppmoderne utstyr og metoder for å sikre at hallen blir trygt transportert og montert på den nye plassen. Vårt mål er å levere en sømløs opplevelse for deg, slik at du kan komme raskt i gang med å bruke hallen igjen.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke behov, uansett størrelse eller type plasthall. Kontakt oss for mer informasjon!

Noen spørsmål?

Fyll ut dette skjemaet, send oss en mail eller ring oss, så vil vi i O.B.Wiik Services hjelpe med å finne den beste løsningen for deg.

64 83 55 00
services@obwiik.no

Geir Aasen

geir.aasen@obwiik.no
64 83 55 00

Dukbytter, service og vedlikehold

Lars Klevan

lars.klevan@obwiik.no
+47 982 33 160

Dukbytte, service og vedlikehold