Stillasløsninger | O.B.Wiik Services Skip to content

Stillasløsninger

Trenger du å leie stillas? Vi har stillasløsninger for umiddelbar utleie til mindre og større prosjekter.

Opp i høyden med stillasløsninger fra O.B.Wiik

Med en god stillasløsning kommer man seg opp i høyden eller skaper et godt fundament. Våre stillasløsninger er fleksible og kan bygges ut i bredde, lengde og høyde. Det kan settes i skrått eller ujevnt terreng og kan dermed benyttes på mange bruksområder som scener, tribuner, rigger til PA-anlegg, portaler og handicap-ramper for bevegelseshemmede under konserter, for å nevne noe.

Fleksible stillasløsninger til ditt behov 

Stillasløsningene er av natur fleksible og kan settes opp hvor som helst i ulike dimensjoner. Spesielt vil vi nevne muligheten for å bygge opp sceneløsninger / plattinger med et solid gulv som legges på topp. Den solide stålkonstruksjonen er så fleksibel at den kan tilpasses terrenget stillaset settes i. Dermed kan stillaset eller scenen settes nær sagt hvor som helst.

Stillasene er i henhold til alle forskrifter. Vi leverer til en rekke ulike arrangementer og har produkter til å løse de fleste behov.

Noen spørsmål?

Fyll ut dette skjemaet, send oss en mail eller ring oss, så vil vi i O.B.Wiik Services hjelpe med å finne den beste løsningen for deg.

64 83 55 00
services@obwiik.no

Richard Mester

richard.mester@obwiik.no
+47 906 21 439

Event og utleie

Karl Jonathan Johansson

karl.jonathan.johansson@obwiik.no
+47 975 30 316

Event og utleie